Parlagfű és a rákgyóygítás

Kedves Doktor nő/ Doktor úr! A napokban olvastam egy cikket a parlagfű őssejtképző hatásáról és arról, hogy ezáltal a rákbetegség gyógyításában hasznos lehet. Petefészekrákom volt, megműtöttek, kaptam kemoterápiát, lassan egy éve, hogy a végére értem és egészséges vagyok jelenleg. Sajnos a szövettani lelet egyik értéke szerint nagy valószinűséggel újra fog kezdődni valahol. Megpróbálok mindent megtenni, hogy ez a folyamat minél később vagy egyáltalán ne induljon újra el. Ezért sok mindent elolvasok, és próbálom a helyes utat megtalálni ebben az útvesztőben, hiszen rengeteg az információ. Én nem hiszem, amit a parlagfűvel kapcsolatban a rákbetegség gyógyításához kapcsolódóan olvastam, de szeretném az Ön véleményét megtudni. Lehet mégis igaz? Üdvözlettel:Anna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Katalin válasza a daganat témában

Kedves Kérdező, manapság tényleg nagyon sok az információ és a tévinformáció. A petefészek daganat, melyet kemoterápia követett tényleg folyamatos onkológiai gondozást igényel. Sajnos sok tekintetben csak próbálkozunk, de a parlagfű még nem onkológiai gyógyszer, mint ahogy a sok egyéb gyógyhatású készítmény se, melyek különböző növénykivonatokat tartalmaznak. A próbálkozások lehet hogy ismerettágítóak és el jön majd az az idő, amikor az onkológiai betegek gyógyulási folyamata nem okoz annyi mellékhatást. Üdvözlettel dr. Molnár Katalin

Kérdés: 2011. október 30., 16:58; Megválaszolva: 2011. október 31., 10:42
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Érdeklődnék
Tanácsadás 2
Bal oldali tüdődaganat
Tanácsadás
Jobb oldali hasi fájdalom
2017-ben műtöttek vastagbél daganattal. Azóta rendszeresen járok ellenőrzésre. 2020 márciusban voltam CT-n, szeptember végén laborban, ultrahangon...