• Daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Anyukám 62 éves, előrehaladott dagantos beteg (kismedencei, nőgyógyászati, húgyhólyag, áttétes). Az utóbbi pár nap óta a nyelőcsöve tele van valami hurutos slejm-szerű valamivel, nehezen nyel, gondolom, a meggyengyült immunrendszere miatt. Kérdésem, hogyan lehetne mégis könnyiteni ezen a tüneten, milyen szert javasol a dokror nő/úr? Köszönettel Z. Angéla

        Dr. Szanyi Andrea válasza a daganat témában

        Kedves Kérdező! A nyelési nehezítettség esetén javasolt pépes étrend fogyasztása. Az alapbetegség miatt, amennyiben testsúlycsökkenés is fennáll, tápszer adása felmerül. Ezt az édesanyját kezelő onkológus vagy más szakorvos javaslata alapján a háziorvos is felírhatja.


        Kérdés: 2011. szeptember 25., 19:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: