• VASTAGBÉLDAGANAT POLIP

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        JÓ NAPOT KIVÁNOK AZ ELÖZŐ LEVELEMRE NEM KAPTAM VÁLASZT. A MÜTÉT 2011 08 17 ÉN VOLT.SZÖVETTAN EREDMÉNY DUKES A pT1C4pN0C4.UTÓKEZELÉS NEM SZÜKSÉGES A SZAKORVOS SZERINT 3 HAVONTA VASTAGBÉL TÜKRÖZÉS 1 ÉV MULVA CT.SZERETNÉNK IMUNERÖSITÉRE VALAMIT HASZNÁLNI. MENNYIRE NYUGODHATUNK MEG.VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.

        Dr. Molnár Katalin válasza a vastagbélrák témában

        Kedves Beteg, tényleg az Ön stádiumában utókezelésre nincs szükség. Imunerősítőkkel tele a körülöttünk lévő világ. Mindenki hirdeti jobbnál jobb ötleteit. Különböző gyártók más-másra esküdnek. Van Béress csepp, van Avemar,..stb párti. Talán a legfontosabb a zsírszegény étrend, kerülni az erjesztett anyagok - pl.sör -termékeket. Odafigyelni a széklet szokásokra és annak változásaira. Csak a folyamatos onkológiai gondozás az, ami feltétlenül szükséges, a napi C vitamin, folsav pótlás, gyümölcs és zöldségben gazdag étrend és a mérsékletesség mindenből az, ami javasolható. Üdvözlettel dr. Molnár Katalin


        Kérdés: 2011. szeptember 24., 08:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 16:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: