VASTAGBÉLDAGANAT POLIP

JÓ NAPOT KIVÁNOK AZ ELÖZŐ LEVELEMRE NEM KAPTAM VÁLASZT. A MÜTÉT 2011 08 17 ÉN VOLT.SZÖVETTAN EREDMÉNY DUKES A pT1C4pN0C4.UTÓKEZELÉS NEM SZÜKSÉGES A SZAKORVOS SZERINT 3 HAVONTA VASTAGBÉL TÜKRÖZÉS 1 ÉV MULVA CT.SZERETNÉNK IMUNERÖSITÉRE VALAMIT HASZNÁLNI. MENNYIRE NYUGODHATUNK MEG.VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Katalin válasza vastagbélrák témában

Kedves Beteg, tényleg az Ön stádiumában utókezelésre nincs szükség.

Imunerősítőkkel tele a körülöttünk lévő világ. Mindenki hirdeti jobbnál jobb ötleteit.

Különböző gyártók más-másra esküdnek.

Van Béress csepp, van Avemar,..stb párti.

Talán a legfontosabb a zsírszegény étrend, kerülni az erjesztett anyagok - pl.sör -termékeket.

Odafigyelni a széklet szokásokra és annak változásaira.

Csak a folyamatos onkológiai gondozás az, ami feltétlenül szükséges, a napi C vitamin, folsav pótlás, gyümölcs és zöldségben gazdag étrend és a mérsékletesség mindenből az, ami javasolható.

Üdvözlettel

dr. Molnár Katalin

Kérdés: 2011. szeptember 24., 08:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 16:58
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Daganat a vastagbélben
A nevem Okszána! Férjem nevében írok. 2014 februárjában diagnosztizáltak vastagbél rákot áttételekkel a májra. Túl van 7 kémiaterápián ...
Vastaggbélrák
Tisztelt Doktor Úr! A probléma a következő: Édesanyámnál (60 éves) pénteken II.-es stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak, vagyis EDDIG...
Vastagbéldaganat esélye
Feleségemnél vastagbéldaganatot állapítottak meg az első szövettan a következőket tartalmazza: Mikroszkóposan a sigmából származó biopsziás...
Vastagbélrák, kemoterápia
Tisztelt Főorvos Úr! Nagyapámmal kapcsolatban kérném véleményét. 73 éves, ez év 08. hóban vérszegénység miatt kivizsgálták, és...