• VASTAGBÉLDAGANAT POLIP

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok.Édesanyámat 2011 08 vastagbéldaganattal műtötték, szövettan eredménye:Dukes A pT1C4pN0C4.Utókezelés nem szükséges orvosa szerint.3 havonta tükrözés és 1 év múlva CT. Azért megnyugodhatunk esetleg reménykedhetünk a teljes gyógyulásban, Nagyon aggódunk.Válaszát elöre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a vastagbélrák témában

        Tisztelt Kérdező! A telje gyógyulás esélye nagy. A folyamatos utánkövetés, ellenőrzés valóban indokolt. Figyeljenek oda a helyes, rostdús táplálkozásra és minden nap legyen minden nap legalább fél órás mozgás (séta).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 19:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 25., 15:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: