• Rák,vagy csak egy gyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy éve műtötték anyukámat szeméremtestda- ganat miatt.A bal lágyékban 1 nyirokmirigyben találtak áttétet.Mindkét oldalon eltávolítoták a nyirokcsomókat.A műtét után kb.1 hónappal anyu mondta hogy a jobb oldalon a műtéti hegnél van valami kemény kis csomó ami nagyon érzékeny.Eltelt egy év,a csomó nagyobb lett és lett egy tályog ami levedzett.Kivágták és lett egy 8 cm hosszú luk ami ég,fáj,és nem gyógyul.A laborja tökéletes,még a t.markerek is.Tudtommal a rák nem gyulladás,és nem fáj ilyen nagyon a daganat kialakulása hogy kettesével szedi az algopyrint hogy tudjon este aludni.Étvágya van,fogyás nincs.A CT a sipolyon és azon a nagyon érzékeny csomón és 2 mérsékelten megnagyobbodott ny.csomón kívül semmi rákra utaló dolgot nem mutat.Nem lehet hogy műtétnél bent maradt valami és az most begyulladt?Kapott 21 alkalommal sugárkezelést is a műtét után.Tisztelettel várom válaszukat.Anyukám 2 hónapja szenved és csak az időpontokat kapja, mindig újabbat és újabbat de senki nem segít.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a szeméremtesti rák témában

        Kedves Kérdező! Azt nem írja, hogy hol van ez a "lyuk", gondolom, hogy a jobb lágyékhajlatban. Innen vettek szövettant? Nagyon lehet, hogy egy széteső, elgennyedt nyirokcsomó, de ezt látatlanban nem lehet megmondani. Kezelőorvosát meg kellene kérdezni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 22:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 02:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés