Mikor adja meg magát a szervezet?

Üdvözlöm! az én keresztapám daganatos beteg.Végbélből indult most már májának nagy részét elfoglalja a daganat, megtámadta a hasnyálmirigyet is. Már nem kap semmiféle kezelést.Tud mozogni de sokat fogyott és sajnos olyan mintha bomlana az elméje. Azt tudom hogy a máj ilyen hatást vált ki, de meddig, Nagyon nehéz vele. Most volt a múlt hónapban egy marker vérkép. A májfunkiója, GOT érték az egekbe. Az LDH értéke közel 4000. A széklete olyan mint a szurok vagy lekvár.Egyszer tiszta másszor teljesen kikell magából. Az elmúlt időszakba kb 4 hónap alatt 20kg fogyott. Akadozik a nyelése, sokszor a víztől is majd meg fullad.Nem fogad el semmilyen segítséget. A DUROGENIS tapaszt is leveszi magáról pedig fájdalmai vannak. Mit lehet tenni félek hogy utólsó erejéből felgyújt mindent ahogy mondogatja.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza béldaganat, zavartság témában

Rövid leírása alapján kedves keresztapja haldoklik.

Mindent el kell neki fogadni, minden jót meg kell neki tenni, hiszen utolsó idejét éli.

A Durogesic tapasz pedig fontos, hiszen erős fájdalmai vannak.

Léteznek persze injekciós fájdalomcsillapítók is - persze akkor orvosnak, vagy szaknővérnek kell a Keresztapát naponta látogatnia, és az injekciókat beadnia.

Sajnos, nem tudok jobbat

Kérdés: 2011. június 25., 13:55; Megválaszolva: 2011. július 04., 19:34
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
miért nem mutatta ki?
Üdvözlöm én K.Csilla vagyok azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy edesapamnak körülbelül 3hete elkezdett puffadni a hasa, nem étk ezett sokszor...
Méhtestrák áttét
Érdeklődés a lehetőségekről
Rutascorbin