• Kétség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 37 hetes kismama vagyok. Apósomnál 2 éve prosztatarákot diagnosztizáltak, melyet gyógyszeresen kezeltek ezidáig. Most 4-5 héten keresztül célzott sugárkezelésben fog részesülni. Kérdésem ezzel kapcsolatos, miszerint újszülött gyermekemre nem lesz-e káros hatással, ha a kezelések alatt találkozik a nagyapjával? Azaz "sugárzik-e" a kezelések után? Várom mielőbbi válaszát, tisztelettel Katalin

        Dr. Csuth Ágnes válasza a sugárkezelés témában

        Kedves Katalin! A sugárkezelés után találkozhat apósa a gyermekkel, nem fog "sugározni", a sugárkezelést külső sugárforrással a daganatra célozzák.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 21., 16:45; Megválaszolva: 2011. június 22., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?