Haemangioma - súlyos betegség?

A haemangioma vagy az FNH mennyire drasztikus betegség? Milyen módon lehet megállapítani, hogy melyik van jelen a szervezetben? Vannak-e alternatív kezelési módok, megállítható-e, esetleg visszafordítható-e ez a fajta betegség? Tehát mennyire kell megijednem? Javasolja-e a májvédő tea fogyasztását?

WEBBeteg szakértő válasza Haemangioma témában

Egyáltalán nem "drasztikus" betegség, ér-fejlődési zavar. Ha a bőrön van, inkább csak kozmetikai eltérés (tűzfolt) . Belső szerveinkben persze nem szeretjük, de sok-sok embernek van úgy, hogy nem is tud róla.

Az "alternatív" gyógymódok sok esetben nem hozzák meg a várt eredményt, szemben a bizonyítottan helyes, sikeres, igazolt gyógymódokkal.

Mindenki alternatívákat keres. Gondolja, hogy mondjuk a bal fülébe helyezett füstölő gyertyától elmúlik egy betegség, mondjuk egy vakbélgyulladás, vagy egy méhen kívüli terhesség, vagy egy szívinfarktus?

A haemangioma miatt pedig ne izgassa magát!

Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás onkológus

Kérdés: 2008. július 02., 08:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 10:34
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Mire vigyázzak?
Tisztelt Tóth Judit Doktornő! 2015.01.19-én heamangioma címmel ellátott kérdésemre nagyon szépen köszönöm válaszát, viszont szeretnék még egy...
Lehet-e az intramuscularis haemangioma...
Kedves Doktornő! Több, mint fél éve érzek állandó fájdalmat bal combomban, 30 cm-rel a térdem felett, mélyen, a csont mellett. Októberben...
Érdaganat
Üdv. A következő a problémám, úgy április közepén egy anyajegyem nagyon csúnyára megváltozott, pirosas-lilás színű lett és kiemelekedőbb....
Haemangioma a csigolyában
Nyaki ée hátfájdalom miatt MR vizsgálaton vettem részt.Több más probléma mellett a C.VII.és TH.VI.csigolyatestekben 1 cm-es haemangiomára...
Haemangioma?
Tisztelt Doktor Úr/Nő!        Az lenne a kérdésem, hogy a májon lévő haemangioma mennyire biztosan ismerhető fel ultrahanggal? Feltétlenül...