Méhnyakrák elleni injekció

Gold Lily mini Spirálom van és azt szeretném kérdezni, hogy védettebb vagyok-e a méhnyakrák ellen, mintha hormon tartalmú fogamzásgátlást használnék, vagy semmit. Stabil párkapcsolatban élek, a páromnak is, nekem is egymáson kívül 1 partnerünk volt csak eddig. Még idén dönthetek, hogy kérem-e az injekciót. Olyan előfordult már, hogy kisebb dudorok jelentek meg a nemi szervem környékén (nem szemölcsök), de egész életem során talán csak vagy 3x, és el is múltak.

Dr. Deli Tamás válasza Méhnyakrák témában

Tisztelt Hölgyem! A GoldLily nem véd a HPV fertőzés és a méhnyakrák ellen. Ha van rá módja, adassa be a védőoltást.

Figyelem! A válasz 5 évnél régebben keletkezett, így egyes - különösen a terápiára vonatkozó - tanácsok az orvostudomány fejlődése következtében napjainkra túlhaladottá válhattak.
Kérdés: 2011. május 20., 14:17; Megválaszolva: 2011. május 22., 21:15

Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések

Onkológia szükséges e?
Tisztelt Doktornő! 3 hete volt egy leep nőgyógyászati kisműtétem, Debrecenben, a szövettani eredményem sajnos rákos sejteket mutatott, így a nőgyógyászom...
Méhnyakrák és sugárkezelés
2016.márc. ct-vel és szövettani vizsgálattal alátámasztva méhnyakrákot állapítottak meg. Az életkoromra hivatkozva elsősorban sugárkezelést javasoltak a műtét...
Méhnyakrák tünetek enyhítése
Kedves Doktornő! Októberben diagnosztizálták nálam a rosszindulatú elváltozást. A daganat státusza II/A A szükséges vizsgálatokon már túl vagyok (CT, MRI,...
Méhnyakrák kezelés után CT
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyámnál másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak méhnyakrákot. Sajnos műtét nem jöhet szóba. Tavaly 35 sugárkezelést és 4 kemoterápiát...
Méhnyakrák. Van megoldás?
Édesanyám 52 éves, méhnyakrákot állapítottak meg nála. 2 hetet volt kórházban, több műtétet is végre akartak hajtani rajta, de nem tették. Szóba jött a...