• Felvilágosítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr˛/nő! Érthető felvilágosítást szeretnék kérni öntől,abból a leletből,ami a kezembe került édesapám betegségéről. Ugyanis szeptemberben műtötték rosszindulatú gyomor nyálkahártya daganattal,és azt mondta az orvos,hogy nincs áttét,100%-os lesz a gyógyulás,mert még kezdetén elkapták. A leletén amivel kemoterápiára jár ,a következő van írva:c1680 a gyomor átfedő elváltozása,rosszindulatú daganata,c7860 a retroperitoneum és hashártya másodlagos rosszindulatú daganata,c7840 a vékonybél másodlagos rosszindulatú daganata .A kérdésem az lenne,hogy ez a hasnyálmirigyből induló vagy a gyomorból,mert ez mai napig nem tisztázódott, az orvostól nem tudtunk meg semmit. Sárgasággal,epevezeték elzáródással kezdődött minden,stent ültettek be neki.35 kg fogyás eddig,általános gyengeség a kemó miatt.Mire lehet számítani ha ebből tudna nekem kiszűrni valamit,válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a daganat témában

        A leveléből sajnos nem tudok biztos véleményt mondani, hiszen csak három kódot küldött (C1680, stb.), részletes szövettani leírást nem közölt. A 35 kilogramm fogyás, a "stent" beültetést igénylő sárgaság viszont nem jó jel. Ezek nem tetszenek. 100% gyógyulás az ég világon egy betegségből sincs, ez tévedés. Nekem rossz érzésem van.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 06., 12:06; Megválaszolva: 2011. február 08., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés