Megelőzésre kemot?

üdvözlöm! A tumormarker értékeim magasabbak lettek, mint kellene ezért az orvosom megelőző kemoterápiat javasolt.Erről még nem hallottam. Miért ugyanolyan hosszu ideig kell kapnom, mint a mütét utánit hacsak megelőző?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza tumormarker témában

Kedves Kérdező!

Kérem, írjon sokkal több információt, ez alapján lehetetlen véleményt mondani. Pontos vizsgálat leleteket küldjön, melybe az orvos véleményét pontosan másolja bele.

Kérdés: 2011. január 18., 19:27; Megválaszolva: 2011. január 19., 11:09
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Majmegnagyobbodas
Májmegnagyobbodás
Tisztelt Doktór Nő/ Úr. 72 éves 9 éve melanomán átesett , jelenleg panaszmentes nő ultrahang képe: hepar megnagyobbodott, jobb lebenye a bordaívet...
Most akkor jó vagy nem jó?
CT és MR eredmény elemzése