Probiotukum

Kérdeseim, röviden szeretném leírni: Jó fizikai állapotban élek, 2001-ben volt szívműtétem/aorta tágulat, mű billenytyű/, 2006-ban pszihés prosztata elzárodás miatt műtét, de azóta jól vagyok. Már háromszor voltam saját elhatározásomból végbél és vastagbél tükrözésen, hál Istennek minden OK, De Jóanyám vastag bél és végbél rákban hunyt el, sztomás volt. Minden vérvizsgálatom jó, mégis szeretnék méregteleníteni és a sokat emlegetett PROBIOTOKUM szedésével megelőzni a bajokat: Hogyan méregtelenítsek, mit egyek, mit igyak, mikor kezdjem szedni aProbiotikumot é smelyiket a sok közül? Talán meg kell még említenem, hogy véralvadásgátlót-syncumart- szedek.Köszönöm a válaszát üdvözlettel Várkonyi Gyula

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza vastagbélrák témában

Kedves Gyula!

Speciális méregtelenítő diéta helyett a rendszeres, kiegyensúlyozott táplálkozást javaslom, különösen odafigyelve arra, hogy mely ételek fogyasztása hajlamosít vastagbélrákra, ezzel kapcsolatban cikket is talál:

https: //www.webbeteg.hu/cikkek/emesztorendszer/3895/taplalkozas-es-a-beldaganatok-kialakulasa

A probiotikum kúraszerű fogyasztása javasolt, akár most is tarthat egy kúrát.Sok rostot fogyasszon minden nap!

Az étrendjében a K-vitamin-tartalomra fokozottan figyeljen oda!

Kérdés: 2011. január 18., 13:56; Megválaszolva: 2011. január 19., 10:21
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
5év alatt 6mellkas CT
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát. Igen volt. Nőgyógyászat negatív. Székletvér negatív. Vese uh volt :kp.kehelyvégben találtak köveket jobb...
Műthető? Gyógyítható?
Édesapámnak két nagyobb kiterjedésű lipómát sebészeti beavatkozással az arcról (jobb fülhöz közeli rész) eltávolítottak 2016-ban, mely kb. egy...
Előző kérdésemhez
T Doktornő Előzőleg melldaganatommal kapcsolatban kérdeztem Önt. Szeretném még kiegészíteni a szövettan leletem mikroszkópos...