Agydaganat lehet a sűrű ájulás

Vőlegényemnél, aki 25 éves, készenléti rendőrként dolgozik, sűrű ájulások, fejfájása (jobb oldalt a fül mögött, néha a kisagyig ért a fájdalom) volt. minden kivizsgálás (EEG, CT) negatív lett, majd egy ismerős által kiment Németországba egy "agyspecialistához) , aki agydaganatot állapított meg nála a jobb hátsó lebenyél. a műtéte rizikós, mert olyan helyen van, azt mondták, hogy nem biztos, hogy hozzá tudnak férni és túlélné a műtétet. műtét nélkül 2évet mondtak neki. Kérdésem az lenne, hogy műtéttel vagy anélkül, mi a teendő ilyenkor? Milyen további tünetek lehetnek még esetleg? Vagy más gyógymód, kezelés van-e? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza agydaganat témában

25 éves barátjánál, vőlegényénél valamiféle agydaganatot állapítottak meg.

Az agy melyik részén?

Mi a pontos leírás?

Mi a vélhető szövettan? (persze addig pontosan nem tudjuk, amig nincs megoperálva és szövettanilag megvizsgálva, de a Rtg, CT, MRI képekből meg lehetne körülbelül mondani) .

Műtét nélkül biztosan nem megy a dolog.

Talán Glioblastoma multiforme, vagy astrocytoma?

Fiatal férfiakon fordulnak elő gyakran egyes agydaganatok, ezért bizony nem túl sok jóval bíztatom, ha tényleg "daganatról" van szó - de többet kellene tudnom.

Csak halkan kérdezem: Miért kell ezért Németországba menni?

Kérdés: 2010. december 15., 17:03; Megválaszolva: 2011. január 19., 13:17
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt
Majmegnagyobbodas