REMÉNY

Mandularák tüdőáttéttel:M:8010/3-A STÁDIUMA PONTOSABBAN EGYÉVE VOLT EZ AZ ÁLLAPOTA. Most tűdötályoggal van kórházba és nem sok reményt sugalnak.Két három honapot sajnos, gondolom ezt nem lehet megmondani, de azért én reménykedem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a tüdőrák témában

Tisztelt Kérdező! A leírt leletben egy előrehaladott szájüregi daganatot írt le. Sajnos gyógyulás nincs és a tüdőtályog nagyon rossz kimenetelű ezekben az esetekben. Sajnálom, hogy biztatót nem tudok írni.

Kérdés: 2010. augusztus 08., 16:13; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 12:08
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Érdeklődnék
Érdeklődnék
Tanácsadás 2
Bal oldali tüdődaganat
Tanácsadás