Időskori áttétes bőrrák

86 éves idős édesanyámnak fél évnél több ideje megjelent egy panatanás az arcán azota sem mult el söt sebé alakult.Két napja a család orvosnö azt állapitota meg hogy áttétes bőrrák amit nem ajál müteni.Édesanyám egyébb mütétei: 20 éve volt köldöksérvel mütve és hasfal volt téve. 10 éve volt méhdagantal megmütve.6 éve övsömöre volt. Nagy vérnyomásos (40-50 éve sziv gyogyszereket szed) és fiatal kora ota izületi problémái is vanak. Ennek függvényében szeretnék véleményt kérni hogy mütetesük-e? S amenyiben nem ajálják mütetni továbbiakban milyen tünetei lehetnek, mire kell számitsunk, esetleg fertőzéstől kell-e mi tartsunk?

WEBBeteg szakértő válasza bőrrák témában

Kedves Kérdező!

Bőrgyógyászat vizsgálat mindenképp indokolt egyrészt a pontos diagnózi miatt, másrészt csak a bőrgyógyász javaslatára lehet eldönteni, hogy milyen beavatkozás szükséges, ezt se a háziorvos, se mi nem tudjuk megítélni.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. április 09., 10:10; Megválaszolva: 2010. április 09., 10:10
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
carcinoma basosquamosum
Jó napot! Az orrom alól leszedett daganat szövettana: carcinoma basosquamosum MI a teendő ilyenkor? nem csináltak semmilyen vizsgalatot, vagy nem is...
Vastagbélrák kezelése
Szövettan értelmezése
Műthető, mi várható?
Tüdőgóc méret növekedés