• GYOMORRÁK ÉS A FÜGE

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        ÜDVÖZLÖM! A KÉRDÉSEM, HOGY OLVASTAM AZ ÉRETTT FÜGE JÓTÉKONY HATÁSÁRÓL A GYOMORRÁKKAL KAPCSOLATBAN. AZT OLVASTAM, HOGY MÉG A BURJÁNZÁST IS MEGAKADÁLYOZZA. SZINTE EGYETLEN GYÜMÖLCS AMI A ROSSZINDULATU GYOMORRÁK ESETÉN A LEGBLOKKOLÓBB HATÁSU. DE A KÉRDÉSEM, HOGY A MAGOK NEM KÁROSAK A DAGANATNAK, NEM ÁLLNAK BELE. SAJNOS A NYOMBÉL ÉS A GYOMOR ALSÓ SZAKASZÁBAN VAN, AMI 3, 5, KÖSZÖNÖM A VÁLASZT ELŐRE IS. TISZTELETTEL MÁRIA

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorrák témában

        Tisztelt Kérdező!

        A füge az Ön esetében nem jelent veszélyt. A magok semmiylen problémát nem tudnak okozni. Nyugodtan fogyassza, bár a leírt kedvező daganat elleni hatása az onkiológiai kezelésben nem ismert. Általánosságban elmondható, hogy a gyümölcsök a szervezet számára jótékonyak.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-25 21:48:46; Megválaszolva: 2010. február 25., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: