• Follicularis pajzsmirigy carcinoma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Ur! Köszönöm válaszát

        Megfogadtam a tanácsát és megkerestem az endokrinológus kezelőorvosom újabb analíziseket kért. Az eredmenyek:Mg-2.21, Catot-7.77, Caion-3.3, PTH-8.3, TSH-0.026, FT4-21.9, TG-2.8 azt tanácsolta keresem fel az onkológust. Sajnos az ő válasza csak annyi volt nem így kell egy analizist csinálni, nem magyarázta el hogy mit csináltunk rosszul se azt nem javasolta ismételjük meg másként.Csak egy roved válaszot kaptam hogy a TSH-szint jó es marad az előjegyzés novembere. Kérek szépen, valami tanácsot, hogy mit csináljak. Ha marad vissza pajzsmirigy és a tireoglobulin nő, iunius 2009 Tg>0.1, november 2009 Tg-19 es ianuár 2010 Tg-2.8, akkor biztos hogy novemberig várhatók nyugottan. Ki dönti el hogy indokolt-e radioaktív jód vagy nem. Válaszát elöreis köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigyrák témában

        Pajzsmirigy daganatos 34éves nőbetegnek:
        Ha jól értem a két kissé zavaros levelet, akkor a Tg nemrégiben 1.9 volt (és nem 19! ), és most januárban 2.8-ra emelkedett.
        Kellene egy kontrollt márciusban-áprilisban is csináltatni, és akkor meglátjuk, hogy novemberig lehet-e nyugodtan csücsülni.
        Nagy gáz nem lehet. Csomó-göb nincs a nyakán sehol?


        Kérdés: 2010-02-26 08:30:12; Megválaszolva: 2010. február 26., 08:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Az apukämnak a lelete:kis medence MR vizsgälata.T1;T2sagittalis,T1 T2 sulyozott axialis es T2 coronalis sikun felveteleket keszitettünk a kismedenceröl.Kontrasztanyag adäsa utän mindhärom sikban megismeteltük a vizsgälatot.A holyan finoman...
        Üdvözlöm. Édesapámat vastagbéldaganattal műtötték és 12 alkalmas kemoterápiát fog kapni. Mivel egy háztartásban leszünk a vírusos időszak ellen vásároltam egy illóolaj keveréket, amely a levegő fertőtlenítésére alkalmas, viszont...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.