• Folicularis pajzsmirigy carcinoma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Ur! Eloszor is szeretnem megkoszoni a valaszat, megfogadtam a tanacsat. Meg kerestem a kezelo orvosomat aki egy ujabb kivizsgalast tanacsolt egy ujabb radioaktiv jod kezelesert.Sajnos az oncologiarol nem tul biztato valaszt kaptam azt mondak hogy nem igy kel a vervizsgalatokat meg csinalni es hozajuk csak novemberbe kell menyek. Az endokrinologusnak felhivtam a figyelmet hogy szede 125 Euthyroxot es azt monta hogy akor is 0.1 kelene legyen a tg. Nagyon agodom dem tudom mit csinaljak? Kinek van igaza? Azota a Tg 2.8, ez meg noni fog? melyik az az ertek amikor mar tenleg kell agodjak? Eloreis koszom " 34 eves no vagyok. Januarban voltam mutve folikularis pajzsmirigy carcinomaval es ki vettek az egesz pajzsmirigyemet. Aztan februarban radioaktiv jodal kezeltek.Juniusban az eredmenyeim jok voltak Tg 0.1, Tsh 38.68, AntiTg 12 Ul/ ml igaz ez a euthyrox ket hetes szedese nelkul volt.Nemregiben csinaltam vervizsgalatot az euthyrox szedese kozben es azon a Tg 1.9, AntiTg < 10. Nem tudom az euthyrox befolyasolja az eredmenyt. A vervetel regelen nem vetem be gyogyszert Azt szeretnem kerdezni Ontol, hogy ez az eredmeny normalis? Az onkologiara csak 2010 novembereben kell visza menyek. Adig ulhetek nyugodtan? "

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező!

        A másik kérdésénél fogja találni Nagykálnai oktor úr válaszát.


        Kérdés: 2010-02-25 11:15:10; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: