• Daganatos megbetegedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DoktorÚr/Nő! Az lenne a kérdésem hogy számíthatok e bármilyen jellegű daganatos megbetegedésre egy olyan helyen (töténetesen Irak állam) ahol az interneten olvasott cikkek alapján magas a daganatos betegséggel születő gyermekek száma, az iraki invázió során, gyengített uránnal bombázott területeken. http://www.politaktika.hu/hirek/cancer_in_iraq463197 Ezen helyeken állítólag mind a víz mind pedig a levegő szennyezett, és én féléves kint tartózkodásra utaznék ki munka ügyben. Tisztelettel kérdezem hogy számíthatok e ilyen jellegű veszélyre? Köszönettel: G. Tamás

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fokozott sugártehelésről a területileg illetékes szervek rendelkeznek mérési eredményekkel. Meg kell kereseni a kiutazást szervezőt, hogy szerezzék be ezeket az információkat. A félelme nem alaptalan, hiszen a háború során felhasznál lövedékek vegyi anyadi éveig, évtizedekig kimutathatóak a környezetben.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-23 10:36:17; Megválaszolva: 2010. február 23., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: