• Mit lehet tenni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Urak! Egy olyan kérdésem lenne. Sajnos nem vagyok jártas a témában. Édesapámnak carcinoma daganata van nyirok daganat, egy kis borsó nagyságú tüdő, és csont áttéttel. Sajnos előre haladott. A kemoterápiát nem javasolták mert nagyon le gyengült állapotban van ez csak ártana. Most otthon van kapott gyógyszereket főként fájdalom csillapítót és csontépítőt. Nagy fájdalmai vannak a lábában. Gondolkodtam azon is hogy homoktövis készítményt vásárolok neki, illetve már vettem evamart és különböző italokat fekete áfonya, gránátalma. Mi lehet még tenni az állapota jobbá tételére? Mit javasolnak:? Segítségüket előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a Daganat témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt tünetek és diagnózis alapján a legfontosabb a fájdalomcsillapítás és a elfogadható életminőség biztosítása. A készítmények alaklamzásával kapcsolatban kérdezzék meg a kezelőorvost, aki pontosan ismeri a jelenleg alkalmazott gyógyszeres kezelést. El kell kerülni a nem kívánt kölcsönhatásokat.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-19 16:33:55; Megválaszolva: 2010. február 19., 16:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: