Mennyire rossz a CT leletem?

A bal S.9-ben a mellkasfal közelében két szomszédos 4 és 5 mm átmérőjü lágy részgóc  figyelhetők meg. 2008 11 12.én is megfigyelhető volt. 2008 ban levették a jobb mellem.HER2 pos. Most fejeződött be a herceptin kezelésem. Lehet hogy valami elkezdődik ujra? Nagyon rossz lelet?

                                           Köszönöm válaszod

Dr. Csuth Ágnes válasza emlőrák témában

Jobb emlő eltávolítva, semmi mást nem tudunk, csak hogy HER2 pozitív volt.

Herceptin kezelést kapott

Bal S9-ben 4 és 5 mm-es gócok vannak.

Ha ezek a gócocskák ott voltak 2008 decemberben is, és nem növekedtek, akkor reménykedjünk.

Valahogy bizonyítani kellene, hogy mik ezek (pl. PET/CT) .

Vérből készült tumormarker (CA-15-3)?

Kérdés: 2009. december 21., 14:05; Megválaszolva: 2009. december 21., 14:05
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Mellrák kemo nélkül
Üdvözlöm. Édesanyám skizofrén betegségben szenved, kizáró gondnokság alá van helyezve. A gyámhivatal rendelte ki. 4 év alatt soha nem vitte...
Mennyire veszélyes az állapotom
Tisztelt Doktor nő! Szeptemberben derült ki, hogy rosszindulatú melldaganatom van. Kivették a 9mm-es daganatot, a szövettani eredmények értelmezése...
Grade III - hogyan tovább?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kérem segítsen leletem értelmezésében és a jövőre vonatkozó kilátások leírásában! Fibroadenomának véleményezett...
Emlőrák- szülhetek még?
Fél éve operált emlődaganatos, 32 éves egy gyermekes vidéki anyuka vagyok.Több kérdésem is volna Önhöz.Előtte röviden a lényeg: 2007.10.06.csomo...
Hisztológiai vizsgálat 2.
Kedves doktornő! A daganat mérete egy másik lapon volt sajnos, egyébként először 4x4 cm-t írtak. Az elváltozás körül ödéma volt egyébként....