Jóindulatú daganatok

többször operáltak, jóindulatú idegdaganattal, eltávolítják, majd kiújjul.utolsó operációm, idén márciusában történt, hasnyálmirígyen, májkapuban, májban, baloldali aortán, veseerekig leérő, gerinc előtt lévő daganatok, a májból rádiófrekvenciával égették ki.első operációm, 1991-ben, gerinc előtt, 6 hetes kontrollra jelentkezve, bal felkarban, és a jobb oldali lágyék részben találtak. 12 év után ezek elkezdtek nőni, és fájni, ezeket is eltávolították, és 3 hét múlva.jelenkezett a hasnyálmirígyen, és a májon, későbbiekben a gerinc előtt. Kérdésem mitől alakut ez ki, és hogy mért újjul ki? ismét van elváltozás, a májkapuban, és az aorta mellett.

Dr. Deli Tamás válasza jóindulatú daganat témában

Kedves Kérdező! 1991 óta (18 éve) vannak panaszai. Egyet nem ír, a régi szövettant. A lényeget nem írja. Így nem tudom, hogy milyen betegsége van. Találgathatok, viszont szerintem nem a találgatást várja.Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. október 23.

Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések

Emlőbiopszia, fájdalom
Here műtét után sport
Tisztelt Doktor Nő! Olyan kérdésem lenne, hogy eltávolítottak az egyik oldali herémet daganat miatt, a kezelőorvos azt mondta a műtétet követően 3-4 hét...
Koponya MRI fehérállományi góc
Tisztelt dr. Baki Mária! Tisztában vagyok vele, hogy csatolt koponya MRI leletem értékelése, és a pontos diagnózis felállítása személyes konzultáció...
Emlődaganat kezelése részleges emlő...
Tisztelt Doktornő! 74 éves Édesanyám mellkas műtét utáni szövettani erdeménye: Diagnózis: Jobb emlő excindátum: invazív emlőcarcioma NST, Nottingham grade:...
Tumormarker Ca72-4
Uzemorvosi éves laborvizsgálatnal a tumormarker érték magasabb lett. Tüneteim jelenleg nincsenek. Kérdésem az lenne, hogy ez utale daganatos megbetegedésre....
Behùzódó mellbimbó
Tisztelt Doktornő! Egyik este mikor levettem a melltartóm, az egyik mellbimbóm teljesen befelé volt fordulva., Amint hozzáértem kijött újra, azóta nem...