Befolyásoltság

Apámnál tavasszal diagnosztizáltak tüdő, majd biccentő izomnál található nyirokdaganatot. Augusztusban egy rohamot kapott, kiderült, hogy 3-4 ödémája is van az agyában. Intenzív, heti 5 sugárterápiát kapott minden problémás területre. Tüdő és nyirokdaganatra 30, agyra 10. A kezelés alatt több fájdalomcsillapítót, és egyéb gyógyszert szedett, típusát nem tudom. Ebben az időszakban cselekvőképességének tudatában lehetett-e az Ön véleménye szerint?

Dr. Csuth Ágnes válasza cselekvőképesség témában

Kedves Kérdező!

A cselekvőképesség megállapításához vizsgálat szükséges. Enélkül, ráadásul utólag erről nyilatkozni természetesen nem lehet.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. október 23., 21:29 ;Megválaszolva: 2009. október 23., 21:29
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Lehet csontrák?
Nyirokcsomó megnagyobbodás
Májvédők alkalmazása...
Dudor a torokban
Nőgyógyászati probléma
Tisztelt Doktornő, kérdésem a leletemmel kapcsolatban lenne, nem értem pontosan.loop conisatio után ezt az eredményt kaptam. Mennyire nagy a baj?...