Őssejtvédő és szaporító+daganat

Kedves doktor! Azt olvastam, hogy az olimpiq stemx őssejt szaporító és védő nem szedhető ha áttétes daganata van valakinek. Meg szeretném kérdezni, hogy ha 2hónapig szedték áttétes daganattal, akkor felgyorsul a betegség? Vagy durvább dolgokat is okozhat, mert rosszabodott az állapot.Vagy akkor nem lehetne forgalomban? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a őssejt témában

Tisztelt Kérdező!
 
Az Ön által kérdezett készítmény étrend kiegészítő, így hatásáról klinikai vizsgálatok nem készültek. A hatásáról daganatos betegségben így nem áll rendelkezésünkre klinikai tapasztalat. Az áttétes dagantos betegségben az általános állapot fokoztaosan romlik, így nem lehet egyértelmű összefüggést kijelenteni. Javaslatom, hogy a kezelő onkológus kolléga tudta nélkül ne szedjen semmilyen étrendkiegészítőt. Engedélyezésük során nem kell hatásosságukról vizsgálatot felmutatni.

Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. augusztus 26., 14:12; Megválaszolva: 2009. augusztus 26., 14:12
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Laboreredmény
Laborleletemben ezek az eredmények magasabbak. (Melldaganat +májáttét) ami már 3 éve stagnált nem kimutatható) L-T-glutamil transzferáz 181 nekem-32...
arilla daganatellenes gyógyszer? a...
Tisztelt Doktornő 2018ban operáltak kódom c5090. jelenleg is azóta ARILLA tbl-t kell szednem. Kaphatom e emellett a covidos oltást mert a kérdőlap az...
Érdeklődnék
Érdeklődnék
Tanácsadás 2