• Diagnózis kérés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Dr. Nagykálnai Tamás!

        Köszönöm hogy válaszolt, idő közben meg lett az MR eredmény és azt mondta hogy írjam meg ha meg van.

        A C.IV. csigplya corpusának jobb felében 7mm átmérőjü, T1 és T2 súlyozott mérésen magas jelet adó góc figyelhető meg.

        A C.V.-VI. discuson mérsékelt fokú, a Th V-X. csigolyának megfelelően kis protrusiok láthatók, melyek az elülső liquoteret szükítik, de a myelont nem érik el.

        Az L.V.-S.I.porckorong lapos, csekély protrusiot mutat.

        Csekély discus degenerációra utaló jelek a C. V.VI. Th.V-X. és L.V.-S.I. magasságában. Ismert haemangiomák a C.IV. Th. IX. XI. és L.III. csigolya corpusokban.

        Alap betegség 2003.-ban melldaganattal mütöttek, rosszindulatú volt, később 2006, -ban csontvelőáttétet állapítottak meg, Bondronáttal, Zoladexel, Femarával kezelnek, a kezelőorvosom nem ad kellő felvilágosítást mintha nem akarná elmondani a leletek eredményét részletesen így érzem én, de lehet hogy rémeket látok. Nem mindegy mert 47 éves vagyok és nehezen tudtam  feldolgozni a betegségemet.Nagyon kérem válaszoljon nekem mi az eredmény. Augusztusban lesz még Csontizotóp és Mammográfia, de addíg is szeretném tudni az eredményét az MR vizsgálatnak is.

        Köszönettel Domsáné Korcz Ilona

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a áttét témában

        Kedves Ilona!

        A gerinc MR vizsgálat több kisebb-nagyobb eltérést talált, DE: nem ír le csontáttétet, hála Istennek.
        Viszont: a csontizotóp eredményét majd írja meg, reméljük az is negatív lesz (mármint daganatos szempontból).

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        Dr. Nagykálnai Tamás
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2009-07-02 09:45:38; Megválaszolva: 2009. július 02., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: