Teratoma!?

1985-ben engem is operáltak TERATOMÁVAL!? a vékonybélen volt igaz akkor még nem verték nagy dobra csak korházon belül számitott szenzácionak! Sajnos azt sem közölték hogy rosszindulatu daganat volt!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza daganatos betegség témában

Kedves Kérdező!

A teratoma csak igen ritkán rosszindulatú daganat, így ha erről lett volna szó, akkor biztosan közlik ezt. Szövettani vizsgálat minden esetben készül, ne aggódjon, és az megmutatja, hogy pontosan milyen jellegű az elváltozás. Kontrollvizsgálaton biztosan járt, akkor szokták ellenőrizni a leleteket.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 23., 21:06; Megválaszolva: 2009. június 23., 21:06
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt