Tanácstalanság

Tisztelt Dr. Nagykálnai  Tamás!

Kálváriánk tovább folytatódik. Június 15-én megkaptuk a mellékpajzsmirigy izotóp eredményét, mely nem mutatott ki adeomát.

17-én konziliumon voltunk Budapesten az Országos Orthopédiai Klinikán Dr. Kiss János doktor úrnál. Ő is összevettette a pet ct ill a csontszcintigráfia eredményeit. Kb 45 percen keresztül tanulmányozta a leleteket.

Véleménye szerint generalizált csontbetegségről van szó,   primér hyperparatyreosisra gondol annak ellenére, hogy a szcintigráfia nem mutatott adeomát.  Kezelőorvosunknak javasolta -hogy az eddigi értékekek szintetizálandó -betegfelvételt a Se I. sz Belgyógyászati Klinikán. Kapcsolatfelvételt Dr. Horváth Csaba  professzorral vagy Dr. Takács István adjunktus úrral.Kiss doktor úr az ő javaslatukra elvégzi a csontbiopsziát, ha szükséges.Élettársam laboeredményében  az alkalikus foszfatáz szinte 360, a  kezelőorvosunk szerint Zometa hatásának tudható. A többi eredmény teljesen normális. Ma megkapta az első radioizotópos kezelését. Ott azt a választ kaptuk, hogy ez biztos áttét.Hát már tényleg teljes káosz...

Minél jobb lenne eljutnunk Budapestre, de egy vidéki városból ez nem mindig megy gyorsan. Persze mindig akadnak véletlenek... Ebben bízunk.

Tisztelettel: Margó

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza daganat témában

Kedves Margó!

A közölt adatok  alapján azt tudom tanácsolni, hogy ugyanazon szakértő doktorokhoz menjen.

Valószínűleg egy ritka betegségről van szó.

Nem láttam én magam - 40 év alatt -  csak egyet-kettőt.

Kiss János, Horváth Csaba, Takács István szerintem jól látják el.

A betegség általában nem tőlünk van. Nekünk is lehet ugyanaz. Viszont megpróbáljuk megoldani.

Szerintem jó úton van.

Meg fog gyógyulni.

Hajrá! Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2009. július 01., 22:47; Megválaszolva: 2009. július 01., 22:47
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt