• Mi az út a teljes gyógyuláshoz.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2007.12.hóban megállapitottak egy tüdődaganatot, melyet müteni nem tudtak.2008.februártól juliusig chemoterápiás kezelés kaptam, melyre a szervezetem jó reagált.Ezután 3.hónap szünetet javasoltak, amiből sajnos 6 hónap lett, és igy rosszabodott az eredményem.2009.01 hóban  egy 3hónapos gyógyszeres kezelést kaptam, ami sajnos nem mozditott előrébb a gyógyulásomat. Május elejétől ismét chemoterápiás kezelést kapok.Kérdésem az lenne, hogy a kezelések mellett milyen más lehetőséget tudna javasolni.

        Köszönettel!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdődaganat témában

        Kedves Kérdező!

        A betegek szokása szerint a betegségről szinte semmit sem közöl. Szövettan? Stádium? Nagyon nehéz így véleményt mondani.
        Ezért csak feltételezem, hogy a folyamat kiterjedése miatt nem lehetett a daganatot eltávolítani (azaz "inoperábilis" volt).
        Gyógyszeres kezelésekkel átmeneti javulás fog mutatkozni, de végleges gyógyulás sajnos nem lehetséges.

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        Dr. Nagykálnai Tamás
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 21:43:38; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: