• Csontáttét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel doktornő/úr!

        Szeretném megkérdezni h magnéziumot és D-vitamint szükséges-e szedjek?   Azt ajálták, h csak tejet igyam.

        Most bondronát, herceptin és citosztatikus kezelés alatt állok, állapotom javulóban.

        Tisztelettel!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a csontáttét témában

        Tisztelt kérdező!

        Bondronát, Calcium, D-vitamin a megfelelő kezelés.
        Erős helyi fájdalom, vagy töréssel fenyegető áttét esetén sugárkezelés is szóbajöhet az adott területre.

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        Dr. Nagykálnai Tamás
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:49:01; Megválaszolva: 2011. október 04., 15:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: