• Daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Daganatot talaltak a kulcs csontomba. A ct, mrt kimutatta, hogy az egesz csont tele van a daganattal.27.-en mütöttel vettek probat. A proba eredmnenye, hogy nincs vitalitet a sejtekben, nem vizsgalhato.29.-en lesz a punkcio.

        Mit jelent, ha nincs eletkepes, vizsgalhato sejt? Jo indulatu v rossz indulatu a daganat?

         

        Elöre is köszönöm a valaszukat.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a kulcscsont daganat témában

        Kedves Kérdező!

        Gondolom, nem Magyarországról küldte a levelet, mert egyszerűen nem értem, illetve a leírás nem érthető számomra.
        Daganat van a kulcscsontban - állítólag, hiszen ezt írja.
        A "próba" (gondolom szövettan lehet) eredménye: nincs "vitalitet" a sejtekben.
        Nem életképes sejteket mutatott tehát az eredmény.
        29.-én ( melyik év, melyik hónap) lesz a következő "punkció".
        Kérdezi, hogy mit jelent a nem életképes sejtek.
        Azt jelenti, hogy nem életképesek.
        Rosszindulatú, vagy jóindulatú, nem tudom, honnan is tudnám.
        A szövettan le fogja írni előbb-utóbb.
        Volt-e már előzőleg daganatos betegsége, ez nagyon érdekelne. Pl. emlőrák, tüdőrák, veserák, pajzsmirigyrák, stb.
        Hány éves?
        Nőnemű, hímnemű?
        Nagyon nehéz véleményt mondani arról, amiről nem tudok gyakorlatilag semmit.
        Részletes leírást kérek.

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        Dr. Nagykálnai Tamás
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 22:18:43; Megválaszolva: 2011. október 03., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: