• Lipoma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Több, mint 20 éve testszerte lipomák találhatók a legkülönbözőbb méretekben (50-80 db). Mitől alakultak ki? Mi a teendőm, hogy a növekedésüket gátoljam. Mit kell tennem, hogy legalább a számuk ne növekedjen? Van-e gyógymód visszafejlesztésükre (nyilván 70-80 db-ot képtelenség kivenni műtéti eljárással)?

        Tisztelettel

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a lipóma témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem ismert, hogy a lipomák miért alakulnak ki. Sajnos hatékony gyógymódot és megelőzési lehetőséget sem tudok ajánlani, az UltraShape eljárást meg lehet próbálni.

         

         


         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 09:54:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: