Gyomorműtét

Tisztelt Doktornő!

Férjemet 2008. májusában műtötték, teljes gyomrát, lépét eltávolították. A szövettani lelet: Diffus anaplasticus gyomor karcinóma. (grade III. pT3, N3) . Eddig 4 kemoterápiás kezelésen vett részt, (Platina, 5 Fluorouracil CDDP) . Ez után tüdőembóliát kapott, ezért a terápiát szüneteltették. Jelenlegi panaszai: étvágytalanság, hányáscsillapító szedése ellenére állandó hányinger, hányás. A mellkasi, nyelőcső próba negatív, de nem tud enni. Mit javasolna, hová fordulhatnánk, milyen kivizsgálás, egyéb terápia szükséges?

Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza gyomorműtét témában

Tisztelt Kérdező!

Gyomordaganat miatt oprálták férjét.

Sok minden történt azóta, kemoterápia, tödőembólia, stb.

Tehát sok-sok orvoshoz járt eddig is.

Újabb orvost szeretne?

Miért nem kérdezi meg orvosait, hogy hogyan tovább?

Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2009. január 26., 10:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 10:22
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Vastagbélrák kezelése
Szövettan értelmezése
Műthető, mi várható?
Tüdőgóc méret növekedés
Seroma fél évvel a műtét után