Meggyógyulok

Tisztelt Dr Nagykálnai úr, Diagnózis: D0590 emlő in situ carcinoma k.m.n.Jan 13án lesz a műtétem egész emlő eltávolitás.Kérdésem: műtét után közvetlen lehet e új emlőt plasztikázni, áttétek nincsenek kemot nem fogok kapni, csak majd sugarat.Várom a válaszát.

WEBBeteg Szakértő válasza emlőműtét témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet azonnal is pótolni (rekonstruálni) az eltávolított emlőt, de lehet később is - a részletes szövettani lelet birtokában.

Dr. Nagykálnai Tamás onkológus

Kérdés: 2008. december 19., 09:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 08:57
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
sentinel nyirokcsomó
Tisztelt Nagykálnai Úr! Most hallottam, hogy akinek többgócú emlődaganata van, annak automatikusan kiveszik az összes hónalji nyirokcsomóját, nem...
Hisztológiai vizsgálat 2.
Kedves doktornő! A daganat mérete egy másik lapon volt sajnos, egyébként először 4x4 cm-t írtak. Az elváltozás körül ödéma volt egyébként....
Hisztológiai vizsgálat
Szép napot! Egy kis “nyugtatást” szeretnék kérni. Még április elején volt egy epilepszia rohamom, rohammentő majd kiderült hogy van egy jó...
Csontáttét
Tisztelt Doktornő! Édesapámnál 2020 szeptemberében vizsgálatok során kiderült, hogy daganat van a veséjében és a prosztatában. A prosztatát...
Vastagbélrák kezelése