• Vélemény2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Nagykálnai Doktor Úr! Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy a holyagrák esetében több helyen szerepel miszerint gyógyszer is okozhatja a betegséget, A férjem kb egy éve együtt szedi a Plavix és a syncumár mite gyógyszert / a plavixot reggel és syncumár mite este/ ezenkivül még betalocokot, tritacet,atorist, preduktal mr-t furosemidet és káldyum retard-t.Felmerülhet valamelyik gyógyszer esetében,hogy a hólyagrákot okozza. A férjem nem dohányzik és nem is dolgozott soha veszélyes helyen.

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyagrák témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ezek a gógyszerek nem okoznak hólyagrákot. Hólyagrák létezik akkor is, ha nincs meghatározható oka. Kétségtelenül több a hólyagrákos beteg bizonyos vegyi anyagokkal dolgozóknál (festékgyárak, stb.).

        Dr. Nagykálnai Tamás onkológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-21 16:02:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés