• Csontdaganat és Mesulid

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e a "Mesulid" nevű módszer szedhető-e csontdaganat esetén, és ha igen akkor mennyi ideig?

        WEBBeteg szakértő válasza a csontdaganat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mesulid szedhető  - akár hosszú éveken át is - csontdaganat esetén, tudniillik semmi köze egyiknek a másikhoz.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-20 16:47:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: