Valós rákgyógyítás

Tisztelt Weborvos.hu! Olvastam a b-17 vitaminnal kapcsolatos cikküket, és legalább örömmel láttam azt, hogy kevés de jót is írtak róla. Én kapcsolatom egy közeli családbarát áttétes tüdőráknál visszautasította a kemoterápiát és minden más orvosi kezelést, injekció b-17-el 25 napos kúra meggyógyította orvosi leletekkel együtt igazolva. Sajnos nagymamámat műtötték vastagbélrákkal, és Dukes C III.-dik sátdium lett a diganózis, máj és tüdő áttétekkel. Neki 2x-er 25 napos kúra kellett hozzá, de semmilyen orvosi kemót vagy társait egyet sem kapott, mára orvosi leletekkel együtt teljesen egészséges és csak c-vitamin injekciót és b-17-et kapott. Sem a családi ismerősnek se a mamámnak elvileg nem kellene már élnie, ma mégis teljesen egészségesek. Ha utána nézne jobban sok gyógyult egészséges embert találna már Magyarországon is. Sajnálatosan látom a mai gyógyszer lobbi milyen sikeresen titkolja el a rák mellékhatásmentes gyógymódját. Milyen bizonyíték kellene még az orvosoknak a magyarországi, több száz vagy ezer gyógyult embertől, aki a b-17 által gyógyult meg? -Itt vannak zárójelentések előttem, és mégis megakarja a gyógyszer lobbi magyarázni nekem, hogy ez nem jó semmire ez a vitamin, mikor a tények vannak itt előttem, magyarul mellékhatásmentesen lehet meggyógyulni ilyen reménytelen helyzetekből is, és megakarják magyarázni nekem, hogy ez a vitamin nem jó? orvos is csak nézett mikor kereste a daganatokat... Várom megtisztelő válaszukat! Tisztelettel: Kovács Ádám

WEBBeteg Szakértő válasza b-17 témában

Tisztelt Kérdező!

A hivatalos orvoslás - büntetőjogi felelősség mellett - csak engedélyezett gyógymódokat használhat fel.

Tisztelettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2008. augusztus 21., 12:43 ;Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:54
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Elso foku Onkologiai velemeny a...
Szeretnek kuldeni tobb romaniai vizsgalat anyagat is a felesegem betegsegevel kapcsolatban, leforditva magyarra, ha kaphatok egy email cimet (mert feltolteni...
Orron lévő basalioma
6237 Kecel
Hólyagrák esetében a CT...
Lehet csontrák?