CA125

Tisztelt Dr úr! 2013 nyarán totál gyomoreltávolitás történt (adenocarcinoma)semmilyen kezelés nem kellett mert nemvolt áttét a nyirokcsomókban sem. Most alhasi panaszaim kivizsgálásával bal oldali petefészekben 6 j.ol.4cm képlet látszik az orvosom azt mondta a gyomor áttétje lehet jun 8-án operál a fél éves onkológiai rutin vizsgálat során a ca 125 tumormarker erdményem 18.9.Ez adhat-e egy kis reményt? Tavaly májusban vették le a 17 évig fentlévő hurkot aminek eltávolitásával megszünt az addig rendszeres menstruáciom is.Ez nem okozhatja. Köszönöm válaszát

Dr. Tóth Judit válasza gyomorrák témában

Kedves Kérdező!

Teljes biztonsággal nem lehet kizárni természetesen a műtét előtt a petefészek daganat, vagy a gyomor petefészek-áttétét, de nem igazán erre gondolnék elsősorban.

A műtéti szövettanig csak találgatunk.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2017. május 14., 06:03; Megválaszolva: 2017. május 17., 19:55
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Mi lehet az oka?
Jónapot nagymamám rosszindulatú gyomor daganat műtétje után se javult vérképe. Kérdeztünk onkológust hogy mi a véleménye a leletek láttán de ő...
Mi lehet a baj? Kiújulhatott a...
Tisztelt Doktornő / Úr! Édesapámnak 2012. márciusában gyomorrák miatt eltávolították az egész gyomrát és a lépét. Kapott kemoterápiát...
Gyomoreltávolítás után
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 2013. május végi gastroscopia daganatot mutatott ki, ezt követően július elején gyomoreltávolító műtétre került...
gyomorrák
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyámnál gyomorrákot diagnosztizáltak. Műtétre került sor, amikor is kiderült, hogy már nem műthető. Mellékelten...
Gyomorrák
Mi a teendő akkor ha rosszindulatú gyomorbetegségem van? Mit tudok csinálni? És föleg ha nem operálható és nem sugározható. Mi a következő...