Agydaganat és tüneteik

Kedves Doktornő! Panaszaim kb egy éve kezdődtek. Egy reklámcégnél dolgozom vezető beosztásban és emiatt elég sokat járok tárgyalásokra prezentálni. A prezentáció közben gyakran zsibbadt a tarkóm, remegett a kezem és zavartan viselkedtem. Aztán ez az érzés rám tört már akkor is ha egy barátommal akár leültünk beszélgetni vagy más hasonló élethelyzetekben. A neurológus szerint szimplán stressz. Az elmúlt hetekben elég sokat fájt tompán a jobb halántékom de ami ijesztőbb, hogy egy hete a nap minden szakában tompán szédülök, van egy kis hányingerem és minden reggel jóval korábban kelek fel a megszokottnál. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a tünetekre rákerestem és első helyen az agydaganatot hozta ki a google. Ezek tünetek alapján tényleg lehetséges a tumor jelenléte. Miyen vizsgálatot ajánlana?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza szédülés témában

Tisztelt Kérdező!

Általános orvosi vizsgálat (labor is) , szemészeti és neurológiai vizsgálat javasolható.Jobbulást kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. március 02., 10:16; Megválaszolva: 2015. március 04., 22:20
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt