vastagbél rosszindulatú daganata

Tisztelt Doktor úr! 2012. április 4-én fenti kérdésemre válaszolt. Igazából nem kérdezni szeretnék. El szeretném mondani az örömhírt, mely szerint múlt hónapban 7. kemoterápiás kezelés után az igazi tortúra betegségemmel kapcsolatban befejeződött. 12 kemó volt előírva. PET/CT vizsgálat során kiderült, hogy nincs daganatos sejt a szervezetemben!:-)) Azt gondolom Ön is látta, hogy elég rosszul festett a helyzetem. Nagyon boldog vagyok és szeretném ezt Önnel és másokkal is megosztani! Nem szabad feladni! Most, hogy beköszöntött a hideg, az ujjaim sajnos zsibbadnak - gondolom a kemoterápia mellékhatásaként - de ez legyen a legnagyobb problémám az életben. Kettő féle daganatom volt egy a vastagbélben illetve a másik a vakbelemben. Kombinált Folfox kezelést kaptam. A kecskeméti onkológián mindent megtettek értem, csak úgy, mint Cegléden a kórházban az elvégzett műtét során. Átkerültem most már utógondozásra. Ezen a fórumon is szeretném megköszönni orvosaimnak, családtagjaimnak, ismerőseimnek a segítséget, a türelmet, a támogatást. Betegtársaimnak kitartást kívánok, Önnek pedig nagyon jó egészséget, munkájához további sikereket!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza vastagbél tumor témában

Nagyon örülök, hogy jól van a nagyon megterhelő "tortúrák" után.

A daganatos betegség persze alattomos, ezért újra és újra kontrollálni kell Önt - egyelőre sűrűn (3-4 havonként) , aztán már ritkábban (fél évenként, majd évenként) ..

Jó egészséget!

dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2012. október 09., 15:40; Megválaszolva: 2012. október 10., 16:01
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Kemoterápiás kezelés váltás
Édesapámnál 2014.03.01-én vastagbél daganatot diagnosztizáltak tüdő és máj áttéttel. A daganatot sikeres műtéttel eltávolitották. április ota...
Vastagbálrák utókezelés nélkül
Tisztelt Doktor Ur! 59 eves ffi csaladtag vastagbelrak muteten esett at, es az onkoteam nem javasolt utokezelest, amit nem ertek, hogy miert nem, mert ahogy...
Laborérték TPA tumormarker
Keserű íz érzése kemoterápia és...