Fehérvérsejtszám érték

Üdvözlöm.Borika vagyok.Engem 2009-ben műtöttek hasnyálmirigy fej daganattal, és egy éve járok kemoterápiára. Mert a májon lettek áttétek.És általába alacsony a fehérvérsejtszámom, most példáúl 1.5 volt az értéke! kétségbe vagyok esve, hogy ez az érték veszélyes-e? Fognak küldeni csont izotópos vizsgálatra, mert fájnak a csontjaim is.Fogyni nem fogytam, étvágyam van.Kérdésem az, hogy ez nagy baj-e? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza alacsony fehérvérsejtszám témában

Kedves Kérdező!

Ez az érték nagyon alacsony, legvalószínűbb, hogy a kemoterápia mellékhatása. Elképzelhető, hogy átmenetileg nem kapja meg a kezelést emiatt, de ezt onkológusa el fogja dönteni.

Kérdés: 2012. augusztus 23., 15:52; Megválaszolva: 2012. augusztus 23., 18:20
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt