Szájsebész véleménye

Tisztelt Doktor Úr! Az én történetem, hogy megállapították, hogy nyálkahártyamirigy gyulladásom van, a nyel alatti részből kiindulva, a bal oldali állkapocs alatti részen. Az UH kimutatott sok cystát is.Hamar meg lett a műtét amit felvágással távolították a bal nyálkahártyamirigyet, és a nyelv alatti részen is és még több helyen a számban.De sajnos a szövettan roszindulatú tumorokat mutattott ki a nyelvrész alattiból ki indulva a nyaki részekre, ami áttétet is ad. A műtő orvosom szabin van, a kezelő nem kezd velem semmit.Voltam CT-n ahol balról, és jobbról is talált több mirigyeket, és a csigolyán valami eldeformálodást is. A CT-ismét ultra hangra küld ami csak szept 11.re adott időpontot Félek hogy kifutunk az időből, semilyenn kezelés végett.Igaz én vettem ezekből a Varga gomba készítményekből, és azt szedem, nem tudom ez jó-e? Eszem a nyers zellert sárgarépa reszeléket.naponta, iszom a kristálygombát, és a biotron lámpával is kezelem magam.Kérdezem Önt hogy ezek jók nekem? Panaszom egyenlőre nincs. Mégis félek.Van ezüst kolloid folyadékom az használhatnám még ezek mellet? 53éves vagyok, és nem szeretnék még meghalni.Kérem irja meg hogy mi a véleménye erről.Válaszát előre is köszönöm, Tisztelettel Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szájsebészet témában

Kedves Kérdező!

A területileg illetékes szájsebészeti szakrendelésre menjen el vagy a legközelebbi szájsebészeti klinika járóbeteg szakrendelésére! Ez nagyon fontos! Sajnos a leírt ételek, készítmények daganat ellenes hatása orvosilag nem bizonyított.

Kérdés: 2012. július 24., 14:46; Megválaszolva: 2012. július 25., 14:18
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt