Hogyan tovább?

Tisztelt Nagykálnai Tamás Doktor Úr! Először is szeretném megköszönni az előző válaszát. A javasolt készítmények sokat használtak. Azonban sajnos ettől negyobb probléma adódott. A hüvelycsonkból szövettani mintát vettek és az eredményem sajnos pozitiv. (2008-ban méhtest rák miatt méheltávolításom volt.) Után a sugárterápiás kezelést végicsináltam. Lehet-e valamit tenni a hüvelycsonkon kialakult daganattal? Szeretném, ha segítene ismét a válaszával Még tájékoztatni szeretném, hogy kértem a kezelőorvosomat, hogy végeztessék el a molekuláris dignosztikai vizsgálatot is, mert az emlőráknál elvégezték a HER 2 FISHH vizsgálatot, amely amplifikációt igazolt. Nekem az mondták, hogy egy esetleges távoli áttét esetén megfelelő célzott terápia alkalmazható (KP Molekuláris Diagnosztikai Központban voltamkonzúltáción) . Ezt a vizsgálatot azonban most nem végeztették el. Lehet-e Ön szerint összefüggés? Kérhetem-e betegként - miután a debreceni klinikán ezt már eltudják végezni - ennek vizsgálatát? Válaszával most is sokat segítene. Előre is köszönöm segítő válaszát. Debrecen, 2012. május 25. Üdvözlettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza daganat témában

Az emlőráknak semmi köze nincs a méhtestrákhoz.

A hüvelycsonkból igazolódott laphám-daganat egy régi daganat kiújulása, az emlőhöz semmi köze.

Kár az emlőrákra vonatkozó molekuláris prognosztikai tényezőket vizsgálgatni - mert nem jutunk ezektől előre.

Sajnálom, hogy nem kérdezi meg az Önt kezelő orvost a kérdésről.

Kézcsókkal, jobbulást,

Kérdés: 2012. május 25., 16:48; Megválaszolva: 2012. május 29., 21:14
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Most akkor jó vagy nem jó?
CT és MR eredmény elemzése
Daganatos megbetegedések