• Met. multiplex hepatis, progresszió

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tavalyi évben vastagbél rákkal műtötték a páromat! Májon már akkor láthatók voltak az áttétek ami mostanra rosszabb lett! Mostani Ct-nk eredménye:Máj jobb lebenyében 80x80x60mm nagyságűhyperdens szegéllyel bíró hypodens területlátható, kontraszt anyagot halmozza! Tőle lateralis irányban 23x16mm nagyságú folyadékdenstiitásu képlet van! A bal lebenybe a ventralis kontur alatt egy 26-mm, egy 23 mm, és még egy 36 mm hypondens képletlátható, melyek főleg a parenchymas fázisban differenciálhatók! Szintén a bal lebenyben magasan a rekeszi felszín alatt egy 46mm-es, a kontrasztanyagot a széli részekeb kismértékben halmozó hypodens terület is látható! Véleméy:Met.multiplex hepatis, progresszió Hepato-splenomegalia St.post res.coli transversi.anus prae Cholelithiasis. Hipoplasias bal vese. Van még azért reményűnK?

        Dr. Molnár Katalin válasza a vastagbélrák témában

        Kedves Kérdező, a remény vesztett élet a legszörnyűbb, de a mai kezelési lehetőségek minden bizonnyal nyújthatnak még közösen eltöltött időt, melynek hosszát mi emberek csak sejthetjük. Klinikai onkológus felkeresése, onkoteam döntése alapján biztosan akad olyan kezelési lehetőség, melyet még a beteg nem kapott és adható - a beteg összes betegség és általános adatait is figyelembe véve, gondolok itt a labor eredményekre, általános állapotára, a betegség képalkotókkal leírt igazolására, a szövettan figyelembe vételére, az eddig kapott terápiás kezelésekre, stb. A további küzdelmekhez sok erőt kíván dr. Molnár Katalin


        Kérdés: 2012. április 19., 19:45; Megválaszolva: 2012. április 20., 07:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: