• Méhnyakrák kezelés nélkül

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        közép stádiumba vagyok 2-gyermekem van egy 19-éves lányom és egy 3-éves fiam azt szeretném megtuddni ha tovább nem kezeltetem magam mennyi idöt töllthetnék még a kisfiammal majdnem gondtalanul fájdalmaim most is vannak de nappal ra ellmullnak ha fiammal lehetek még ez mennyi idö kb kezelések nélküll köszönöm igazz válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a máhnyakrák témában

        Kedves Kérdező, a kezelésektől miért zárkózik el, hiszen a sugárkezelés fájdalmait csökkentené és a gyógyulás valamint a túlélés esélye is nőhetne, sőt akár meg is gyógyulhat.De kezelés nélkül még nem senkinek sem sikerült. A radikemoterápia gyógyít, több ilyen gyógyult betegem is van, akik évek múlva vissza járnak kontrollra.Több bizalmat az orvostudomány vívmányait illetően.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 17., 23:17; Megválaszolva: 2012. április 18., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: