• daganat??

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        :1hónapja fedeztem fel hónaljamban egy kb-2cm-es átmérőjű csomót:A neten olvastam hogy a végbél rák tünete is lehet.Évek óta van aranyerem, a székletem hol kemény és nagyon fájdalmas hol pedig hasmenésem van, ez a ritkább eset.Sokszor érzek fájdalmat a végbélben még ülni is alig tudok.2éve csináltak végbél tükrözést de semmit nem mutatott ki.Észre vettem hogy a székletemben is volt már vér.Kérem adjon tanácsot hová forduljak! SEMMILYEN BETEGSÉGEM NINCSEN!

        Dr. Boros Miklós válasza a daganat témában

        Tisztelt Kérdező! A végbélráknak nem tünete a hónalji nyirokcsomó megnagyobbodása. Önmagában egy nagyobb nyirokcsomó nem utal betegségre. Az aranyeresség miatt javasolt a diéta és a naponkénti ülőfürdő. Étkezésében csökkentse az egyszerű szénhidrát arányát és minden nap mozogjon legalább fél órát. Helyileg kezdjen el aranyér elleni kezelést és alkalmazzon probiotikus kúrát. Legyen egy ellenőrzés a proctológián.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 14., 13:22; Megválaszolva: 2012. április 19., 07:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: