Procont étrendkiegészítő

Kedves Nagykálnai Doktor Úr! Az alábbi étrendkiegészítővel kapcsolatban kérném a véleményét: A termék leírása: A Procont étrend-kiegészítő kapszula egy nemzetközi szabadalom által védett technológiával kinyert biológiai rendszerből származó, immunaktív hatóanyagot tartalmaz. A hatóanyag mögött álló szabadalom birtokosa Dr. Bertha András experimentális toxikológus, gyógyszerész-farmakológus. 2002. január 15-én elsőbbséggel jelentette be az „Eljárás tumorellenes hatóanyag kinyerésére” című találmányt a Magyar Szabadalmi Hivatalnál szabadalmaztatási eljárásra. A szabadalom a P0200172 számot kapta, a nemzetközi szabadalom 2003. január. 15-én PCT/HU0300004 számmal lett bejegyezve. A lezárt preklinikai (állatkísérletes) , nemzetközileg előírt vizsgálatok eredményei alapján kijelenthetjük, hogy a hatóanyag: Túlélési mutatója többszörösen meghaladja a ma ismert hatóanyagokét, Az eddig vizsgált ötféle daganattípus alapján nem rákspecifikus, Toxikus mellékhatás 50-szeres túladagolásnál sincs, Terápiás és toxikus dózisa közötti távolság nagy, A daganat jelentősen előrehaladott állapotában is hatásos, Biológiai rendszerből állítható elő, az alapanyagforrás széles körben megtalálható, Előállítása olcsó, így a várható terápiás kezelések olcsóbbak lesznek a ma használatos terápiás eljárásoknál. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza daganat témában

Azt tetszik kérdezni, amit még egyikünk sem tud (a "feltaláló" sem):

Egy kilenc évvel ezelőtt bejegyzett akármiről hogy tudnék?

Naponta jegyeznek be százával valamiket.

Én orvos vagyok, nem adminisztrátor a Szabadalmi Hivatalnál.

Mi ez a szer az utóbbi évek sok tízezer molekulája közül?

Az Ön által említett "lezárt" preklinikai vizsgálatok állítólagos bizonyító eredményei hol vannakkompetens orvosi lapkban?

Másrészt:

Hat-e ez az anyag az emberi daganatok egyes fajtáiban, melyikben és mennyire (jobban, mint az eddigiek, vagy azonosan, vagy kevésbé)?

Káros mellékhatásai nem haladják-e meg kedvező hatásait?

Milyen kölcsönhatásban van egyéb szerekkel?

Stb.

Stb.

Azért, mert valamit bejegyeztek 9 évvel ezelőtt a Szabadalmi Hivatalnál, azért az még nem kész gyógyszer.

Csak nem tetszik képzelni, hogy a legokosabb farmakológusokat, vegyészeket, immunológusokat összegyüjtő milliárd dollárokért dolgozó kutatólaboratóriumok, számítógépes vegyület-tervezések az USA-tól Japánig fölöslegesen dolgoznak, mert mind hülyék? Na ne!

Kérdés: 2012. április 13., 08:49; Megválaszolva: 2012. április 17., 18:53
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
5év alatt 6mellkas CT
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát. Igen volt. Nőgyógyászat negatív. Székletvér negatív. Vese uh volt :kp.kehelyvégben találtak köveket jobb...
Műthető? Gyógyítható?
Édesapámnak két nagyobb kiterjedésű lipómát sebészeti beavatkozással az arcról (jobb fülhöz közeli rész) eltávolítottak 2016-ban, mely kb. egy...
Előző kérdésemhez
T Doktornő Előzőleg melldaganatommal kapcsolatban kérdeztem Önt. Szeretném még kiegészíteni a szövettan leletem mikroszkópos...