• Közvetlen halál oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Szeretném megtudni, mi volt édesanyám halálának oka.Előre is köszönöm a választ. Status post thyreoidectomiam fere totalem propter carcinoma. Fibrosis in loco operationsis. Metastases circonoatosae loborum omnium pulmonum. Pleuritis cacinoatosa lateris utriusque. Metastases carcinoatosae telae conjunctivae pelvicis minoris. Metastases carcinomatosae ossis coxae. Tracheitits catarrhalis acuta. Bronchisis acuta mucopurulenta. Bronchopenumonia disseminata regionum paraverteblralium pulmonum. Degeneratio parenchymatosa myocardii. Arteriosclerosis universalis mediocris gradus cum usurationibus intimae aortae abdominalis. Foci fibrosi disseminati myocardii minoris gradus. Atrophia cerebri cum dilatione luminis ventriculorum. Emphysema substantiale alveolare chronicum vesiculosum pulmonum. Impressiones diaphragmaticae hepatis. Oedema pulmonum. Hyperaemia passiva hepatis, lienis et renum. Ascites. Inflammatio chronica partim granulomatosa partis superioris ureteris dextri cum occlusione fere totalis luminis. Hydro-et pyonephrosis lateris dextri. Ureteropyelitis catarrhalis acuta lateris sinistri. Urocystitis catarrhalis chronica. Diverticulosis coli descendentis. Sinus histiocytosis lymphonodorum cervicalium. Cysta simplex corporis pancreatis. Fibroma subserosum intenstini jejuni magnitudinis piperis. Fenestratio valvularum semilunarium aortae. Duplicatio originis arteriae coronariae dextrae. Atrophia organorum genitalium internorum. Haematometra.

        Dr. Boros Miklós válasza a daganat témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt diagnózisok között számos olyan betegség szerepel, ami halálhoz vezet. Valószínűleg több szerv leállása okozta a halált, egy diagnózist önmagában kiemelni nem lehet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 01., 20:57; Megválaszolva: 2012. április 04., 18:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: