• Mennyire súlyos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T.doktornő! Férjem zárójelentésén a következő diagnózis szerepel, szeretném tudni, hogy mit jelent, tudom, hogy súlyos, de mennyire?: Diabetes mellitus.Tu.capitis pancreatis cum infiltionem duodeni et a., v.mesent. Ascites. Aethyl.chr.Cachexia tumorosa. Malnutritio.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasnyálmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt diagnózis alapján egy igen előrehaladott hasnyálmirigy daganatban szenved a férje. A diagnózis a súlyos betegség miatti táplálkozási hiányállapotot is igazolja. A betegség miatti kezelési tervről konzultáljon a háziorvossal.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 20., 16:58; Megválaszolva: 2012. március 21., 18:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: