• rákszürés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném tudni, hogy nőgyógyászati rákszűrésen részt kell-e vennem? 1999-ben méh eltávolitást hajtottak rajtam végbe. A petefészkek megmaradtak.Semmilyen tünetet, problémát nem tapasztalok magamon. Előre is köszönöm a tájékoztatást. Üdv.Boros Imola

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rákszűrés témában

        Kedves Imola! A hüvelycsonk vizsgálta és a petefészkek vizsgálata miatt javasolt a rendszeres szűrés.


        Kérdés: 2012. február 11., 07:53; Megválaszolva: 2012. február 13., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: