• Here daganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot foktor úr! Az lenne a kérdésem hogy a jobb herém alján valami csomo szerűt érzek nem kemény és nem összefügő olyan mintha inak vagy erek lennének megtekeredve remélem ez nem, hererák? Kérem segítsen orvoshoz nem merek elmenni vele!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hererák témában

        Orvosi vizsgálat nélkül diagnózist mondani felelőtlenség lenne, és nem is igen lehet, mielőbb keressen fel urológust!


        Kérdés: 2012. február 09., 19:50; Megválaszolva: 2012. február 10., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: